Parkeren

Het parkeerterrein rondom de Mediacentrale is exclusief voor bewoners en bezoekers van de Mediacentrale. Om wildparkeerders te weren, staat er een slagboom voor de ingang van het parkeerterrein. Niet de meest vriendelijke oplossing. Toch is het de enige manier om ongewenst publiek, zoals carpoolers en medewerkers van andere bedrijven, te weren.

Hoewel het terrein ruim is, is er niet voldoende plek voor alle mensen die dagelijks in de Mediacentrale werken. De overheid schrijft voor dat we vanuit Waarborg één parkeerplek per 125 m2 mogen aanbieden. Huur je 500 m2 kantoorruimte, dan heb je recht op vier gratis parkeerplaatsen.

Dat aantal is voor veel bedrijven te weinig. Daarom hebben we de alternatieve mogelijkheden voor parkeren in de directe omgeving van de Mediacentrale voor je op een rij gezet. In onderstaande interactieve kaart zie je waar je extra parkeerplaatsen kunt huren.

Zo werkt het

Als bewoner van de Mediacentrale, heb je per 125 m2 kantoorruimte recht op één parkeerplek. Per parkeerplek krijg je één tag. Die tag geeft toegang tot het terrein. Krijg je bezoek? Dan kunnen zij parkeren op de aangegeven bezoekersplekken. Om het terrein op te komen kan de bezoeker zich melden via een intercomsysteem.