Kantoren

Kantoor

Bepaal zelf de ruimte (per m2), het aantal werkplekken, de duur van de contracten en de benodigde producten zoals telefonie en data. Wij geven graag de ruimte. Huisvesting dient de bewoner en niet andersom. Passende bedrijfshuisvesting zorgt voor een efficiënte en winstgevende bedrijfsuitoefening en voor een gezonde balans tussen welzijn en productiviteit.

Neem de rondleiding

Ruimte op jouw manier

De Mediacentrale biedt kantoor-, technische- en bedrijfsruimte, geluids- en filmstudio’s. De Mediacentrale bedient bedrijven van 1 tot 200 werkplekken, van 15 tot en met 3.000 m2, inclusief data, telefonie en meubilair. Voor de door jou gewenst periode, ook op meerdere locaties.

De werkplek, eenvoudig en doeltreffend. Maar wel mooi. Het is bewezen dat een mooie en kleurrijke werkplek de creativiteit en productiviteit stimuleert.Muriel, interieurarchitect

Je eigen ruimte, werken in een flexruimte of een mix van deze twee. Voor sommige activiteiten heb je feedback, overleg en input nodig. Voor andere activiteiten zoek je de rust om geconcentreerde tot productie te komen. In bedrijfsprocessen worden deze verschillende zaken naar elkaar toe gebogen om tot een gemeenschappelijke bedrijfsdoelstelling te leiden. Kantooromgevingen moeten volgens onze visie aan deze aspecten voldoen.

Dizain

Indien je geïnteresseerd bent om jouw bedrijf te vestigen in de Mediacentrale neem dan contact op met Geerlinde Rutgers (T 06 10 01 94 11 of E geerlinde@waarborgvastgoed.nl) en vraag haar naar de mogelijkheden.