Kantoren

20200628-Waarborg-Vastgoed-3K2A9560

Ben je op zoek naar een kantoor of kantoorruimte in Groningen? Dan is de Mediacentrale misschien wel wat voor jou! Je bepaalt zelf de ruimte (per m2), het aantal werkplekken, de duur van de contracten en de benodigde producten zoals telefonie en data. Wij geven je graag de ruimte! Wij geloven: huisvesting dient de bewoner en niet andersom.

Vraag een rondleiding aan

Werken op jouw manier

Bij de Mediacentrale in Groningen kun je terecht om kantoorruimte, technische ruimte, bedrijfsruimte, geluidsstudio en/of filmstudio te huren. Centraal staat altijd flexibiliteit: je kunt kunnen kiezen voor 1 tot 200 werkplekken en voor ruimten van 15 tot en met 3.000 m2. Wil je ook gebruikmaken van data, telefonie en meubilair? Dat kan! Bij Waarborg huur je op maat.

De werkplek, eenvoudig en doeltreffend. Maar wel mooi. Het is bewezen dat een mooie en kleurrijke werkplek de creativiteit en productiviteit stimuleert.Muriel, interieurarchitect

Wil je graag een eigen ruimte huren? Zoek je een flexruimte in Groningen, of juist een mix van deze twee? In de Mediacentrale is dat geen probleem. We begrijpen maar al te goed dat werk divers is en dat je voor sommige activiteiten feedback, overleg en input nodig hebt en voor andere juist rust en stilte. Een kantooromgeving moet dat mogelijk maken: een fijne plek, waar je goed kunt werken!

Indien je geïnteresseerd bent om jouw bedrijf te vestigen in de Mediacentrale, neem dan contact op met Waarborg Vastgoed door te bellen naar 050 201 92 92 of te mailen naar info@waarborgvastgoed.nl.