Padelbaan

Snelheid, behendigheid én fun: padel is momenteel niet voor niets de snelst groeiende (bal)sport in Nederland. In twee teams van twee personen neem je het in een spannende race tegen elkaar op een blauwe baan met 4 glazen wanden.

Padel heeft wat weg van squash en tennis, maar is tegelijkertijd echt een unieke, dynamische sport. Dankzij de glazen wanden en het hekwerk kaatst de bal namelijk continu in onverwachte richtingen, wat voor spannende en verrassende rally’s zorgt. Durf jij het aan?

Kom een balletje slaan!

Bewoners van de Mediacentrale kunnen buiten kantoortijden en in de weekenden de padelbaan gebruiken. Ook is het mogelijk om als bewoner een introducés mee te nemen.

Kosten & reserveren

Om gebruik te maken van de padelbaan in de Mediacentrale heb je als bedrijf een bedrijfsabonnement nodig. Voor € 125,- per maand kunnen jij en jouw collega’s de baan elke maand in totaal 8 uur gebruiken. De baan op? Reserveren kan eenvoudig via het online reserveringssysteem. Wil je liever een losse sessie inboeken? Dit kan al vanaf €30,- per uur, neem hiervoor contact op met het Mediacafé.

Padellessen Groningen

Wil je goed leren padellen? Dan kun je één of meerdere (groeps)lessen boeken bij tennis- en padeltrainer Mark Veldmate. Kijk voor meer informatie op https://www.markveldmatetennis.nl/.