Vanaf vandaag steekt de website van de Mediacentrale in een geheel nieuw jasje. Waar onze bewoners stuk voor stuk voorzien zijn van prachtige websites liepen we zelf een beetje achter. Daar is verandering in gekomen.

Responsive

Zo stonden op de oude website tekst en beeld dicht op elkaar en op een smartphone was dat erg lastig te bekijken. Met het nieuwe ontwerp zijn alle pagina’s responsive (de website past zich aan het scherm aan) en door gebruik van meer witruimte hebben we extra rust gecreëerd.

Extra achtergronden

Een nieuw onderdeel is de pagina over de geschiedenis van de centrale die teruggaat tot de jaren ’30 van de vorige eeuw. De Mediacentrale was ooit de tweede energiecentrale van de stad Groningen, welke tot 1984 in gebruik is gebleven.

Andere onderdelen zijn wat uitgebreid. Zo is er meer te zien van ontmoetingsplek WAAR. Het restaurant biedt een goede kop koffie, buffetten, (h)eerlijke lunches van de kaart en prima flexplekken.

Alle websites in het nieuw

De websites van verhuurder Waarborg Vastgoed zijn opnieuw vormgegeven. Responsive, clean en snel. Kernwoorden die vallen onder de eisen van het hedendaagse internet. De komende periode worden alle websites van Waarborg in deze vorm gegoten.

in Blog