Mediacentrale

De Mediacentrale krijgt een broertje

Powerhouse Helperpark

Het Powerhouse Helperpark, met ernaast de Mediacentrale.

Behalve wat speelse honden, krasse kraaien en fanatieke kinderen die zich een FC Groningen voetballer wanen, gebeurt er al een tijdje niet zoveel meer op het voormalig trainingsveld van FC Groningen. Wel zijn er al een tijdje speculaties over dat wat er op het veld naast de Mediacentrale – en achter de Helpmancentrale – gaat komen. Een nieuw kantoorpand? Een sportcentrum? Allebei? Vanuit Waarborg kunnen we het nieuws eindelijk brengen: de Mediacentrale krijgt nieuwe buren! Vanaf het vierde kwartaal van 2017 wordt er een nieuw hybride woon- en werkcomplex gebouwd met de naam ‘Powerhouse Helperpark’.

Powerhouse Helperpark

Waarborg Vastgoed ziet op deze plek kansen voor een multifunctioneel complex. Een duurzaam, hybride gebouw waar wonen en werken met elkaar worden gecombineerd. Het Powerhouse Helperpark wordt een pand met een bijzondere architectuur, dat het bestaande vastgoed aanvult en versterkt.

In het Powerhouse Helperpark wordt op de begane grond 1.400 m2 kantoorruimte gerealiseerd. Op de eerste t/m de zesde etage komen 70 luxe huur- en koopappartementen (waarvan vier penthouses). De appartementen in het Powerhouse Helperpark variëren van 70 m2 tot 170 m2, zijn luxe afgewerkt en beschikken over één tot drie slaapkamers. Onder het pand, dat een bruto vloeroppervlak van 6.700 m2 krijgt, wordt een ruime parkeergarage met fietsenstalling gerealiseerd. Vanaf 20 mei kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor de appartementen en vanaf 5 juni 2017 vinden de verkoopgesprekken plaats. Thuis Makelaars verzorgt de verkoop en verhuur van de appartementen.

Planning bouw Powerhouse

Waarborg Vastgoed start in het vierde kwartaal van 2017 met de bouw van het Powerhouse Helperpark, met als streven om het complex na de zomer van 2018 op te leveren.

Nieuwsgierig naar het Powerhouse Helperpark? Op de website lees je alles over wonen en werken in dit bijzondere hybride gebouw!

Mobiele versie afsluiten