Mediacentrale voetbaltoernooi; start van de zomer!

Mediacentrale

Mediacentrale voetbaltoernooi; start van de zomer!

Deze zomer zijn we gestart met het Mediacentrale voetbaltoernooi in de centrale hal. Het zevende toernooi was er een die de voetbalgeschiedenis in gaat als een hoogstaande en spannende editie. De aangemelde teams streden als nooit tevoren om de wisselbokaal, die weer tevoorschijn was gekomen vanuit de burelen van Store Support waar de bokaal meer als een jaar heeft staan pronken. De beruchte wisselbokaal kon rekenen op de nodige aandacht tijdens het toernooi en na een intensieve strijd is de wisselbokaal overhandigd aan winnaar 2ndSense, op de hielen gezeten door Purple….

Duidelijk de beste teams van de dag waar zelfs het immer sterke en zwaar gecoachte Store Support dit jaar voor moest buigen. Aangezien het toernooi naast een competitief, bovenal sportief karakter kent werd de poedelprijs dit jaar aan Rpublic uitgereikt. Hun slogan ‘’deelnemen is beter dan winnen’’ hebben ze wel heel letterlijk genomen door dan ook maar niets te winnen. Door de deelnemers en organisatie werd vastgesteld dat het toernooi wel een heel leuk ding is en daar werd tevens een conclusie aan verbonden; de start van de zomer is wel heel goed gelukt en leuke dingen moet je vaak doen …

De organisatie zal kijken of er naast een ‘’start zomereditie’’ er ook een najaarseditie kan worden gespeeld. Je hoort van ons, maar geniet eerst van de prachtige zomer!

in Blog