Niet alleen maar kantoor: feesten en voetballen in de Mediacentrale

De Mediacentrale is een bijzonder pand op een prachtige en goed te bereiken locatie in Groningen. Met een treinstation op steenworp afstand, de ringweg van Groningen op slechts enkele honderden meters en voldoende parkeerruimte, is het dé perfecte locatie voor bijeenkomsten en evenementen. De voormalig energiecentrale biedt onderdak aan bedrijven die actief zijn in de media, data en ICT, maar heeft ook diverse vergaderruimtes. Iedereen die op zoek is naar een geschikte vergaderlocatie in de stad Groningen, is welkom in de Mediacentrale. De verschillende lounges en zalen bieden plek aan zowel kleine als grotere groepen.

Lounges

De Coal lounge, Energy lounge en Oil lounge bevinden zich naast elkaar op de begane grond en zijn voorzien van tv-schermen, beamers, flip-overs en andere presentatievoorzieningen, zoals gratis Wi-Fi en aansluitingen voor diverse laptops. De Apple TV’s bieden je de mogelijkheid om op een interactieve manier te presenteren of met elkaar te overleggen. Uiteraard is het mogelijk om zowel Apple / iOS als Windows / Android besturingssystemen aan te sluiten op de voorzieningen.

Witte Zaal

Witte Zaal

Een van de mooiste zalen van de Mediacentrale is de Witte Zaal, gelegen op de eerste verdieping van het pand. De ruimte is in te delen naar eigen inzicht en daardoor perfect voor (zakelijke) bijeenkomsten, workshops en presentaties tot maximaal 110 personen. Bewoners van de Mediacentrale kunnen de Witte Zaal vrij gebruiken, maar ook bedrijven die niet in de Mediacentrale zijn gevestigd, kunnen terecht in de Witte Zaal. Ook hier zijn presentatievoorzieningen, zoals beamers, Wi-Fi en ander presentatiemateriaal, aanwezig.

Witte Zaal

De Witte Zaal leent zich voor de meest uiteenlopende events

Centrale Hal

De naam zegt het al een beetje; de Centrale Hal is een gigantisch grote en hoge ruimte gelegen in het hart van de Mediacentrale. De hal, ter grootte van een voetbalveld, is zeer geschikt voor beurzen, feestjes en de grotere evenementen. Jaarlijks maken diverse organisaties gebruik van deze prachtige locatie; van prestigieuze evenementen als de Fast50 en de FD Gazellen tot de jaarlijkse voedselbankactie van RTV Noord en voetbaltoernooien.

Fast50

De Fast50 in de Centrale Hal van de Mediacentrale

Ben je op zoek naar een geschikte zaal voor een bijeenkomst, presentatie of workshop en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? De dames van brasserie WAAR vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Zij regelen niet alleen de zaalhuur, maar kunnen ook de catering voor je verzorgen. Of het nu gaat om koffie en thee met wat lekkers of een compleet buffet; het team van WAAR regelt het voor je!

in Blog