Mediacentrale

Een energy boost voor elektrische rijders

Elektrische laadpaal

Van charmante, vol elektrische Tesla’s tot kekke, hybride Toyota Priussen; de parkeerplaats bij de Mediacentrale wordt zichtbaar groener.

Tel daarbij op dat een aantal ondernemers binnen de Mediacentrale zich inzet om een fabriek van Tesla naar Noord-Nederland te halen en we kunnen bij Waarborg natuurlijk niet achterblijven op het gebied van elektrisch rijden.

Sterker nog; dat willen we ook niet. Daarom zorgt Waarborg ervoor dat jij binnenkort elektrisch kunt ’tanken’ bij de Mediacentrale.

Elektrisch ’tanken’ bij de Mediacentrale

Op 9 en 10 februari plaatsen we drie laadpalen van Stek. Iedere laadpaal heeft twee laadpunten, waardoor in totaal zes elektrische auto’s tegelijkertijd kunnen laden. De laadpalen worden geplaatst aan de zijingang van het pand (de ingang naast brasserie WAAR) en zijn bedoeld voor de bewoners en gasten van de Mediacentrale die een elektrische of hybride auto rijden.

Steek die stekker in een Stek

Stek is een initiatief en concept van Green Business Club Twente. Samen met de elektrische rijders van de Mediacentrale testen we het Stek concept de komende maanden in de praktijk. Daarbij monitoren we de ervaringen, de kosten en het gebruik van de laadpalen.

Als de resultaten positief uitvallen en er is een duidelijke behoefte aan meer laadpalen, dan plaatsen we in rap tempo Stek laadpalen bij.

Duurzaamheid vormt een integraal onderdeel van de invest- en huisvestingsstrategie van Waarborg. Het plaatsen van laadpalen vormt daarin een mooie volgende stap!

Mobiele versie afsluiten